Fri jobbrådgivning

Ingen fråga är för stor eller för liten, för svår eller för lättsam för oss!

Vår ambition är att alla, även dem som är nya på arbetsmarknaden, ska känna till sina rättigheter. Därför får du gärna höra av dig till oss med alla dina frågor om facklig medlemskap, anställningsvillkor, lön eller avtal för dig på statligt uppdrag.

Ställ din fråga i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Facklig rådgivning

Vi kan svara på alla dina frågor om anställningsvillkor, lön, arbetsmiljö och rättigheter för dig som jobbar på statligt uppdrag. Och så kan vi allt om medlemskap i Fackförbundet ST såklart!

Tack för att ni ringde upp mig så snabbt, jag uppskattar det verkligen då jag inte har någon annan att bolla frågan med.

MEDLEM I FACKFÖRBUNDET ST

Lönerådgivning

Våra lönerådgivare är experter på lönefrågor för dig som jobbar på statligt uppdrag. De coachar dig inför ditt lönesamtal och ger dig tips på hur du kan lyfta dina kompetenser utifrån de lönekriterier som finns på din arbetsplats. Vi vet vilka argument du bör trycka lite extra på under ditt samtal.

Jag är supernöjd med rådgivningen jag fått. Väldigt konkreta råd som jag absolut kommer att använda mig av.

MEDLEM I FACKFÖRBUNDET ST

Juridisk rådgivning och rättshjälp

Som medlem i facket är du aldrig ensam om något händer på jobbet. Fackförbundet ST ger råd, stöd och företräder dig som jobbar på statligt uppdrag.

Läs mer

 

x