Om Hej jobbet!

Hej jobbet är en blogg som inte duckar för några arbetslivsfrågor, stora som små. Vi finns här för dina funderingar om jobbfestetikett, cv-panik och kompetensskryt. Bloggen ges ut av Fackförbundet ST.

Vår ambition är att göra viktiga ämnen som arbetsrätt lättillgängliga och lättbegripliga för alla. En idé som grundar sig i att alla, även de som är nya på arbetsmarknaden, ska känna till sina rättigheter.

Vi som skriver är anställda på STs kansli. Gästbloggar gör ibland våra medlemmar och fristående experter. Skribenterna skriver utifrån sig själva och deras åsikter speglar inte alltid förbundets åsikter.

Om du har frågor eller synpunkter om bloggen, eller vill tipsa oss om något vi borde ta upp är du välkommen att kontakta hejjobbet@st.org.

Om Fackförbundet ST

Fackförbundet ST är det ledande facket inom statlig verksamhet. Vi är 95 000 medlemmar som alla arbetar på statens och medborgarnas uppdrag i myndigheter, verk, bolag, stiftelser, universitet och högskolor. Tillsammans utvecklar vi morgondagens arbetsliv inom staten. Läs mer om oss på www.st.org.